Behandelingen

Elke klant is uniek en dat vraagt natuurlijk om een persoonlijke benadering. Wij geloven in de beste versie van jezelf naar boven te halen!

Het werken met de juiste producten en de juiste technieken dragen bij aan een mooi resultaat en een stralende jij. 

Lees hieronder welke behandelingen wij allemaal aanbieden!


Gelaat

Steeds meer mannen en vrouwen weigeren de zichtbare tekens van het ouder worden en zoeken behandelingen waardoor ze er stralend uitzien.

Met het ouder worden gaat de fysionomie van ons gelaat veranderen. De oppervlakkige tekenen hiervan zijn een doffere huid en de gevreesde huidrimpels. Op een dieper niveau gaat door verandering van het beender-, spier- en vetweefsel ons gelaat nog ingrijpender veranderen. Dit uit zich in volumeverlies wat holtebeelden veroorzaakt, bijvoorbeeld ter hoogte van de wangen en slapen.

In de Face Care Clinic staan wij klaar om deze problemen voor u op te lossen. Ons ultieme doel is om u met onze behandelingen een frisse uitstraling te geven met bovenal een natuurlijke look.

GELAAT

Beautox

Rimpels in het bovenste gedeelte van het gelaat behandelen we hoofdzakelijk door gebruik te maken van beautox. We behandelen drie zones: het voorhoofd, de zone tussen de wenkbrauwen, en de kraaienpootjes langs de ogen.

De beautox heeft een werkingsduur van ongeveer 3 tot 4 maanden.

GELAAT

Fillers

Om de diepere holtes en rimpels op te vullen bv ter hoogte van de wangen, kin, lippen... gebruiken we fillers. Bepaalde fillers stimuleren de onderhuidse stofwisseling die met de leeftijd vermindert, zodanig dat het effect langduriger is en dat uw huid terug een frissere zachte expressie krijgt.

Afhankelijk van uw behandeling zullen de fillers een werkingsduur hebben van 8 maanden tot een jaar.

Lippen

Lipfillers

Van lichtjes aanlijnen tot een volledige volumebehandeling, fillers laten uw lippen terug stralen. We gebruiken een combinatie van de allernieuwste technieken om uw behandeling te perfectioneren.

U kan de keuze maken tussen een behandeling van enkel de bovenlip, enkel de onderlip, of beide. Afhankelijk van de behandeling kan het resultaat van een half tot wel anderhalf jaar werkzaam blijven.

Kaaklijn

Kaaklijnfillers

De kaaklijn vormt de basis van het gezicht. Door de jaren heen kan ze echter verslappen. Om uw kaaklijn terug mooi strak en egaal te krijgen gaan we aan de slag met calcium-hydroxyapatiet fillers.

OKSELS

Anti-transpirant Beautox

Overmatig zweten in de oksels kan opgelost worden met een beautox-behandeling.